MUSE

Konser random ini pake acara berburu tiket, sebelum kehabisan dan untungnya masih tersisa banyak kursi kosong dengan harga terjangkau. Kenapa ini gw sebut random, karena gw gapeduli klw harus nonton konser sendirian, saking inginnya.

Typical concert in Stockholm, whether it’s written to be start at 7pm, you will find no queue at even around 6.30pm. It took only 15 minutes from my place to Ericsson Globe Arena, buying a t-shirt before jumped in, wearing that t-shirt, finding seat, looked around the preparation, enjoying the-still-empty seats around, enjoying that finally people around were coming and taking their place, and else and then finally the concert started around 8pm.

the preparation

Yeayyy.. The concert was totally perfect, even to be honest, the visual of U2 concert was still cooler.

And you know what, gw duduk sebelah sama laki-laki yang sama sekali ga ekspresif. Seriusan qo bisa nonton konser cuma ngangguk-ngangguk kepala doank?! Ikut nyanyi juga kayanya si ngga, seriusan heran tipikal orang sini banget, KALEM!

Sekedar iklan, barusan ketikan gw terhenti sejenak, karena ada vitamin G yang bikin gw terdiam sejenak. Iya tau ini gapenting, tapi kalian harus tau, mata gw sangat dimanjakan dengan ketampanan orang-orang disini, bahagia itu sederhana

the concert

the concert 2

Balik lagi ke konser MUSE, seriusan puas banget, keren, dan yang paling penting, well ternyata gw gamasalah nonton konser sendirian dan tetep nyanyi-nyanyi tanpa malu.😆

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s